Wie zijn we?

30 jaar ervaring in Leadgeneratie

Twee ondernemers, één visie. Wij, Rene Knecht en Vera de Rave brengen precies datgene bij elkaar wat u zoekt. Leads en van leads klanten maken! 

Meer dan 30 jaar houden wij ons al op eigenwijze bezig met leadgeneratie, sales en business development. Ooit begonnen als  verkopers in ICT en HR - consultancy , Financiële diensten, banking en Fintech. 

Wat leerden wij in die sectoren?

Buyers personas, big Why, klantenmagneten, lokkertjes, ... maken jou voorspelbaar. Jouw concurrenten doen dat ook. Omwille van die voorspelbaarheid zet jouw klant niet de volgende stap.

Als je precies die punten weet waardoor je het ‘recht op aandacht’ wel krijgt en de juiste vervolgstappen uitvoert  ... dan kom je als verkoper  en ondernemer in controle van het proces.

Het vinden en maken van nieuwe klanten is een gezamenlijke verantwoording van marketing en sales.

 

IMG_1736_edited.jpg

Rene Knecht

Sales Mentor en ABM specialist

René Knecht behaalde in 1990 een Master als handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel en kwam al snel in de verkoop terecht. In 1999 maakt hij de overstap naar HR consultancy in onder andere recruitment en training. Uit deze switch ontstond in 2005 zijn bedrijf ‘ICT-Connecting’: een gespecialiseerd direct search bureau voor ICT en salesfuncties. In 2009 ontwikkelt René het Differentiation Selling leerconcept. Dit concept kwam tot stand op basis van best practices in sales, onderhandelen, change management, conflictmanagement en interviews met meer dan 1500 sales en account managers sinds 1999.

Vera pasfoto.png

Vera de Rave

Lead Generation en ABM  - Specialist

”Ik heb ruim 25 jaar saleservaring en heb alle facetten leren kennen en ruime ervaring opgedaan in sales processen en salesstrategien in de breedste zin des woords in zowel Nederland als België. Uiteindelijk heb ik voor het ondernemerschap gekozen en ConceptLeads opgericht.” – Vera de Rave, oprichter ConceptLeads.