IMPLEMENTATIE

met het nodige draagvlak

canstockphoto10979537.jpg

We helpen jouw organisatie en salesteam met het verkrijgen van het nodige commitment om jullie prospectie continuïteit te geven.

Transformatie van een "onvoorspelbare nieuwe klantenstroom" naar "een stabiele pipeline" en medewerkers die bewust bekwaam worden in het vinden en maken van nieuwe klanten.

 

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. 

 

Dus we kijken naar het hele proces en de invloed van alle betrokken medewerkers in het totale acquisitieproces. Wij begrijpen zeer goed dat als er geen commitment is van alle stakeholders elk initiatief (hoe waardevol en logisch ook) geen kans op slagen heeft.

Dit betekent dat we voldoende interactie met alle betrokkenen zullen aangaan zodat er commitment is om ook die stappen te zetten, niet alleen omdat dit het best is voor jouw bedrijf maar ook omdat iedereen er achter staat. 

Je kunt dit traject dus zien als een verkoopproces dat in feite ook een veranderingsproces is. Zo zie je onze salesaanpak direct in de praktijk. 

Wij zijn authentieke en passionele salesexperts en fervent aanhanger van Account Based Marketing en AIDA: wij passen dit effectief toe op een pragmatische en overdraagbare manier. De concepten zijn eenvoudig en worden deels zelf ingevuld door jullie medewerkers. We leggen niets op. We zoeken naar een haalbare aanpak voor iedereen die betrokken is bij klantenprocessen.

 

Resultaten die je van ons mag verwachten:

  • Geen complexe automation projecten. In plaats daarvan een framework met simpele stappen om continu en voorspelbare  groei te realiseren.  

  • Een moderne en menselijke manier om het recht op aandacht te verdienen van prospects en dat beter past in het huidige tijdsbeeld

  • Kosteneffectief, herhaalbaar  en overdraagbaar salesproces