top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Commerciële Tijgers Zijn Geen Geboren Verkopers

In sommige omgevingen waar men onder invloed van een behavioristische psychologie staat word je op pushgedrag geselecteerd! “We zoeken commerciële tijgers”, klinkt bekend?! Dat zijn alvast niet die ‘geboren verkopers’ waar het hier over gaat. Bij geboren verkopers weet je niet dat ze aan het verkopen zijn. Indien je de code kent kun je het verschil maken ten opzichte van je concurrenten: observeer hun salescultuur, kijk naar de LinkedIn profielen van de salesbazen en de account managers, of hoe ze in de buitenwereld handelen. Vaak zie je een onevenwicht in mannelijke en vrouwelijke energie. Je kunt daar direct je voordeel mee doen.

Als ik weet dat mijn concurrent haantjesgedrag vertoont of aan een typische oer-man sales manager/CEO rapporteert dan weet ik wat hun probleem is in verkopen. En dat is mijn voordeel. Wat heeft dit te maken met geboren, her (ge) boren of gewoon effectieve verkopers? Lees meer via: Commerciële tijgers zijn geen geboren verkopers. Doe er je voordeel mee. Je prospects merken direct het verschil en zullen dit waarderen.

Zoek je inspiratie ? Wil je je omzet x2 of zelfs x3? Lees onze case study met volgende resultaten:

  1. omzetstijging 300%

  2. het vermogen om klanten te helpen de juiste keuzes te maken (de echte toegevoegde waarde van sales anno 2021)

  3. dit verankeren in de cultuur van de organisatie: hoe kunnen we dit gemeenschappelijk voor elkaar krijgen? zodat het niet bij een One Shot-treffer blijft.

Download case study met plan van aanpak via: Klanten ” … CVNK levert wat ze beloven, en méér, de communicatie loopt vlot, de timing wordt gerespecteerd en de professionele aanpak leidt tot oplossingen en de gewenste vooruitgang …” Zoek je ook antwoorden? Je kunt altijd de korte test eens afleggen op Durvendenken.be met 10 vragen over je salesstrategie en salesteam. Wil je daarover in gesprek: stuur een berichtje. Copyright © 2010-2021, René Knecht Differentiation Selling is Registered in US Patent and Trademark Office. Differentiation Selling is Registered in The Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)Referenties van Klanten VIP Coaching – Verkopen voor Experts – Adviseurs en Dienstverleners VIP Coaching – Verkopen in Concurrentiële markten Fieldcoaching

Copyright © 2011, 2016, 2018, 2021 René Knecht

Afgelopen maanden verscheen de reeks ‘Imaginatie en Creativiteit zijn de topskills voor de 21e eeuw

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page