top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Hoe maakt een klant dan die beslissende keuze

In de vorige newsletter  ” Zet inhoud om in proces” stelden we dat je pas iets kunt verkopen als de klant zijn aankoopcriteria heeft herzien.

Voorstelling en Realiteit Klanten hebben in markten met veel concurrentie doorgaans een andere voorstelling (V) van de realiteit (R) dan de verkoper. Alleen…er was een punt in de tijd waar de klanten hun oorspronkelijke visie ooit hebben gewijzigd. Deze wijziging van visie is dan geresulteerd in een aankoopbeslissing die geleid heeft tot de huidige situatie.  Bijvoorbeeld: – de klant werkt vandaag met een HR consultancy bureau door een beslissing in het verleden – Je rijdt met een wagen vandaag door een aankoopbeslissing in het verleden – Je hebt een brandverzekering vandaag door een aankoopbeslissing in het verleden

V(verleden) ======> V (vandaag): Hoe kijkt de klant vandaag naar de Realiteit? Hoe keek de klant vroeger naar de Realiteit ? Is er iets gewijzigd?

Hoe maakt een klant dan die beslissende keuze?

Via de Linkedin groep Differentiation Selling® is het  document beschikbaar waar dit mechanisme wordt uitgelegd. Via deze link kunt u lid worden en zo krijgt u steeds de updates (geen spam). Mocht u geen lid willen worden, stuur mij dan een mailtje en dan krijgt u het apart doorgestuurd.

De  seminars laten u deze principes ervaren. We tonen wat we zeggen en laten u tevens ervaren waarom het werkt!

Copyright © 2013, René Knecht

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page