top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Ik Geef 25.000 Euro Aan Marketing Waarvan Ik Nu Weet Dat Het Mij Niets Gaat Opbrengen

Wij hoorden van een eigenaar van een softwarebedrijf: “Ik geef 25.000 Euro aan marketing waarvan ik nu weet dat het mij niets gaat opbrengen…. Maar toch blijf ik het doen … om zichtbaar te zijn …”  (zonder te knipperen met de ogen) Alsof je aan deze eigenaar zou verkopen: “Geef mij 25.000 Euro en ik garandeer je dat je er niets voor terug krijgt?” Hoe kan dit? Dit lijkt waanzinnig maar dat is wat veel bedrijven doen, elke dag! en vaak veel grotere budgetten. Of je nu wilt of niet: je zult met je klant op een of andere manier in gesprek moeten gaan.  Hoe krijg ik die klant aan tafel? Daarvoor zijn steeds een vorm van koude acquisitie/cold calling-skills nodig. Maar veel verkopers huiveren bij het woord. Daarom dit artikel.
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page