top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Klanten kopen alleen wat ze zelf geloven – jouw gat in de marktSommigen noemen mijn methode hard selling omdat ze streeft naar direct resultaat: dat is ook zo, ik heb weinig geduld en geen zin om 6 maand te wachten op een beslissing. En de klant heeft er geen last van. Die is blij dat er een verkoper eens echt ‘luistert’. Je mag van de klant closen, dus waarom wachten?  Dit is dan ook jouw echte ‘gat in de markt’.

Wil je leren ‘hoe’ je dit kunt toepassen?

Een deelnemer van een van de seminars die o.a. ging over cold calling stuurde me een mail: “…5 afspraken op 8 telefoontjes! … geen idee hoe het komt, het moet wel de methode zijn…”

Is het feit dat iemand met de Differentiation Selling methode/mindset dergelijke resultaten behaalt voor jou een voldoende reden om zich in deze materie verder te verdiepen…? Waarschijnlijk niet: logicareferentiesbewezen resultaten overtuigen niet. Percepties, hoe men tegen iets aankijkt, kunnen dit wel!

GEHEIME SLEUTEL tot effectief verkopen

Onze verwachtingen bepalen hoe we iets ervaren. En daar ligt de sleutel voor de verkoper… want dankzij de verschillen tussen ervaring en verwachting (differentiation, de delta) is de klant bereid te kopen. Hoe kun je dat aanpakken? lees verder...

de Griekse delta Δ kan gebruikt worden als  symbool voor veranderen/aanpassen (de differentiatie) Door de klant anders tegen de realiteit aan te laten kijken zal hij ook zijn situatie eventueel willen aanpassen:

Δ DIFFERENTIATIE = ERVARING – VERWACHTING 

Volledige uitleg, kun je hier lezen.

Succes, grts, Rene

GRATIS DOWNLOAD: klik op afbeelding


Copyright © 2010-2016, René Knecht Differentiation Selling is Registered in US Patent and Trademark Office. Differentiation Selling is Registered in The Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page