top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Laat jij de klant verder slapen?

Klanten veranderen niet vanwege jouw schone ogen, of omdat je een beter rendement (return on investment) zou kunnen bieden. In het begin is dat moeilijk te begrijpen omdat we zo niet getraind worden in het vak. We kunnen waarschijnlijk een 3- tot 5-tal redenen opsommen waarom de klant voor ons zou kunnen kiezen i.p.v. voor de concurrent. Echter dit zal jou niet vooruit helpen.

Na verloop van tijd (liefst tijdens de seminar) begint het duidelijk te worden.  Als je het salesproces gaat managen zoals we dit in de  Differentiation Selling® methode effectief toepassen ga je het ook ervaren.  Als je het ervaart en begrijpt waarom,  dan is de nieuwe verkoopskill een feit: lees daarom eens de ervaringen van andere deelnemers. Andere referenties uit jouw sector op aanvraag.

Ik illustreer dit met één voorbeeld in een audio (5 min, 31 sec) in de nieuwsbrief van 24/11/2014 (enkel voor de lezers van de nieuwsbrief).

Het is dankzij de ‘verandering’ in iemands persoonlijke leven, de markt of sector, strategie, organisatie, enz… dat we kunnen verkopen, anders zou de klant in slaap blijven en gewoon voortdoen. Dit inzicht over veranderingsprocessen kan jouw verkoopaanpak van vandaag op morgen en voor de komende 10-20-30 jaar een andere wending geven.

Copyright © 2010-2014, René Knecht Differentiation Selling is Registered in US Patent and Trademark Office. Differentiation Selling is Registered in The Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page