top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Moet jij op dezelfde manier verkopen als je CEO?

Is uw CEO een expert in zijn vakgebied?

Is zij/hij een goeroe/rockster in het managementwereldje? 

==> Advies: Verkoop niet zoals jouw CEO! (stuur deze mail zeker naar hem/haar door of bespreek dit onderwerp op de volgende salesmeeting) 

Ik schreef dit niet om te provoceren: ik stel alleen vast dat in dergelijke salesteams waar men de verkoopstijl van de CEO copieert verkopen vaak moeilijk gaat. Het lijkt tegen de Flow in te gaan (zie artikel eergisteren). Daarom leek het me de moeite om dit fenomeen onder woorden te brengen. En natuurlijk daar ook een oplossing voor te geven.

Je kunt onder het artikel ook commentaar achterlaten.  ==> Waarom deze interactie belangrijk is leg ik uit in mijn definitie van Social Selling op Ensie.nl : https://www.ensie.nl/rene-knecht/social-selling

In een volgend artikel,op KT, leg ik uit hoe je dit kunt toepassen op Twitter. Tips die werken.

Wordt vervolgd, … ,  grts, René Knecht


Als je vragen hierover hebt: contacteer me gerust per mail: rene.knecht@ict-connecting.com

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page