top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Nieuwjaarscadeau: gratis ebook ‘Solliciteren als Verkoopproces’

Regelmatig krijgen we te horen dat deelnemers aan de workshops door het toepassen van de leerpunten snel promotie kregen, ander en beter werk vonden of loonopslag kregen.

Deze referenties zijn we  natuurlijk zeer dankbaar want het betekent dat deze verkoopskllls  niet alleen werken maar dat ze ook overdraagbaar zijn.

In dit gratis ebook kun je de inhoud van onze verkoopbenadering eens op een andere manier toegepast zien. Dat geeft weer extra inzichten. En je leert ook jezelf verkopen. Met skills die door de meeste persoonlijkheden zijn aan te leren. 

DOELGROEPEN – Voor wie is dit boek bestemd?

  1. Je wilt beter leren verkopen en dat begint bij jezelf verkopen

  2. Verkopers en ook andere beroepscategorieën die zichzelf willen onderscheiden in het verkoop- en sollicitatieproces

  3. Bestaande klanten die al de Differentiation Selling opleidingen hebben gevolgd en die dit eens willen toegepast zien naar een specifieke context, de sollicitatie in dit geval.

  4. Ook voor minder ervaren verkopers is dit handboek bestemd want door de  sollicitatiecontext, die ze doorgaans wel kennen,  kunnen ze makkelijker de link leggen naar andere verkoopprocessen. Solliciteren is immers ook een verkoopproces.

In  dit boek leer je in 3 hoofdstukken:

Waarom  bedrijven aanwerven? en waar de sleutel ligt tot beïnvloeden of jezelf verkopen. Hoe je de functiebeschrijving kunt beïnvloeden? M.a.w. de onduidelijkheid voor de werkgever wat nu het juiste profiel is kun je ook in je voordeel gebruiken. Zie hoofdstuk 2. •Hoe je via Tips en Tricks het sollicitatieproces leidt en het kantelmoment creëert om voor jou te kiezen als werknemer/partner?

tot later en veel succes, mvg, Rene

Copyright © 2010-2016, René Knecht

Differentiation Selling is Registered in US Patent and Trademark Office. Differentiation Selling is Registered in The Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page