top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Penetreren Van Grote Accounts (Deel 3)

We zagen in deel 1 dat om een nieuwe klant te maken eerst beïnvloeders apart zullen benaderd worden om die dan vervolgens terug bij elkaar te brengen. In deel 2 zagen we enkele voorbeelden van hoe je contact kunt leggen op hoger niveau in organisaties. In deel 3 zien we vandaag hoe we met beslissers aan tafel kunnen blijven. Zodat we de deal kunnen managen naar een beslissing. Ik bespreek ook maar één bepaalde invalshoek. De vele andere invalshoeken kon je lezen afgelopen jaren. Ik streef altijd naar een andere inzichten of invalshoeken, anders evolueer ik zelf ook niet ;-). Door het neer te schrijven dwing ik mezelf mijn ideeën of inzichten concreet te maken en te relateren aan de dagelijkse ervaring: klopt het? does it make sense? Kan het toegepast worden? Is het overdraagbaar? Hoe blijf je aan tafel?
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page