top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

Pitchen: de valkuil die ervaren verkopers voor zichzelf graven

Pitchen is om allerlei redenen gevaarlijk voor uw resultaat, zelfs in sectoren waar het de gangbare methode is. Doe het anders, en verzeker uzelf van resultaat.

Pitchen is: Verlies van zelfvertrouwen

Het overkomt vrijwel alle verkopers wel eens, sommige regelmatig: u raakt geïntimideerd door een klant en verliest daardoor aan zelfvertrouwen. Maar wanneer gebeurt dit nu? En wat is het moment waarop uw zelfvertrouwen en kansen kantelen? Welke rol speelt pitchen en argumenteren daarin?

Het is een valkuil die vaak ervaren verkopers voor zichzelf graven.

In het herwerkte artikel voor verkopersonline.nl geef ik een aantal voorbeelden van hoe je met intimidatie kunt omgaan. Volledig artikel.

Wil je in de plaats van pitchen, jouw visie, kennis en expertise omzetten in echte invloed en daardoor meer voorspelbaar resultaat creëren?

Dan kan je op volgende data alvast een halve dag-workshop volgen. Je krijgt dan ook voorbeelden van hoe je dit in de praktijk brengt. Dat kan ook met jouw cases en jouw dagelijkse verkoopgesprekken als voorbeeld (mag, hoeft niet).

Data open workshops  –  Donderdag 9 maart: 9h- 11.30h  (UGENT- Durf Ondernemen, Gent), Verkopen voor Startups en Verkopen van innovaties – Hoe creëer ik mijn eerste betalende klant? (2,5 uur workshop) ===> hier zijn ook niet-startups voor uitgenodigd. 

–   Verkopen zonder over je product te praten ==> Groningen (NL): dinsdag 21 februari – 13.30 – 17h

inschrijven voor open workshops kan via rene.knecht@ict-connecting.com.

mvg, Rene

Copyright © 2010-2017, René Knecht

Differentiation Selling is Registered in US Patent and Trademark Office. Differentiation Selling is Registered in The Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page