top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRene Knecht

VIP Coaching + Gratis VerkoopScan

Als je het gevoel hebt vaak in het koppeloton te zitten maar net niet de eerste bent dan is de VIP Coaching – Verkopen in Concurrentiële markten iets voor jou.

Voorbeelden van sectoren: consultancy, financiële dienstverlening, IT, engineering, advertising, HR, veel groothandels, technische verkopers en adviseurs, facility management,  …

Deelnemers aan de VIP Coachings halen spectaculaire doorbraken dankzij een intensieve 1-1 begeleiding.


In deze meer intensieve begeleiding geef ik je niet alleen een framework mee: ik leer je deals daadwerkelijk voorbereiden en interactiemechanismes te creëren. Je voelt direct de impact hiervan en dat werkt motiverend. Je neemt de leiding.

Interactiemechanismes zijn tactieken + vraagtechnieken om openingen te creëren en vervolgens een besluitvormingsproces op gang te brengen zodat de klant met zichzelf onderhandelt over de status quo (wil ik weg van mijn huidige leverancier? ga ik het zelf doen? Wil ik het wel?) en waarbij je een vervolgtraject krijgt. Het is een heel natuurlijke manier van verkopen en toch ben je leidend. Closing is dan eerder een gevolg. 

Die technieken kunnen voor iedereen anders zijn afhankelijk van jouw sector, oplossingen, type contactpersonen en ook jouw persoonlijkheid.  We zoeken naar een voor jou natuurlijke aanpak. We gaan hierbij voor een resultaat op een relatief korte termijn van 2-4 weken: dat is haalbaar omdat ik werk met jouw deals en jouw ervaring en vanuit jouw leefwereld. Daarom train ik en mentor verkopers, sales managers met 0 tot 40 jaar ervaring met reële doorbraken in het afsluiten van deals en waarbij klanten sneller en diepgaander een aankoopbeslissing nemen. (closing rates stijgen met 300% en meer als je vandaag aan 1/10-1/20 zit)

Wil je dit overwegen: stuur een mailtje terug en dan plannen we een korte verkoopscan in (max. 30 min in een 1-1 telefoongesprek) 

of doe alvast de online scan:


Succes, mvg, Rene


Copyright © 2010-2016, René Knecht

Differentiation Selling is Registered in US Patent and Trademark Office. Differentiation Selling is Registered in The Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page