top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverRene Knecht

Waarom probeer je niet eens Account Based Social Selling ? Workshop op donderdag 27/09 te Breda
Account Based Social Selling. In een eerder artikel vatte ik de voordelen samen van Account Based Marketing –  ABM. ABM beperkt zich niet tot Social media maar als we dat wel doen dan zouden we kunnen spreken van Account Based Social Selling.

Waarom zou je ABM – Account Based Social Selling doen?

 1. Omdat je  bijv. als dienstverlener, coach of consultant in IT 20-30 warme salesgesprekken kunt genereren per maand. 

 2. Succesvolle adviseurs en verkopers zoeken namelijk hun klanten zelf ruim van te voren uit, sturen en begeleiden zonder kracht te gebruiken. Ze nodigen uit.

Op donderdag 27 september organiseren we een workshop hierover te Breda: in de kantoren van Talking Zebra 

“In contact met klanten in 1 dag –   Commercieel Contact  voor coaches , consultants en dienstverleners in IT in één dag”

Resultaten

 1. Je bent in staat om op een nieuwe manier in contact te komen met jouw eigen prospects.  Resultaat 20 – 30 warme gesprekken per maand volgens een methodiek die  je wordt uitgelegd en dat je ook kunt uitbesteden indien je zelf hier geen tijd voor hebt.

 2. In plaats van een ‘elevator pitch’ te moeten geven heb je een manier om een echt waardevol commercieel gesprek te voeren en je pijplijn te vullen.

Hoe kun je dit doen?

 1. We gebruiken hiervoor Linkedin wat vaak veel effectiever is dan een website als lead generator.

 2. In een testfase worden 100 targets gekozen waarvan 40 het connectieverzoek moeten accepteren.

 3. Met 10 van deze 40 zal een zinvol gesprek gevoerd worden. Hoe je dit gesprek opent: dat ga je leren in de workshop. 

 4. De 100/40/10 test is om zeker te weten dat de salesboodschap helder is.

 5. Haal je de 40 niet dan is er iets mis met de doelgroep en match met het aanbod.

 6. Doelstelling is dat we van deze 40 met 10 of meer prospects tot zinnige gesprekken komen. 

Dan pas kunnen we gaan opschalen en met meer beslissers in contact komen: FIRST NAIL IT, THAN SCALE IT  Acceleratie na de testfase met als doel gemiddeld 20-35 warme leads per maand, waar je uit kan kiezen welke je opvolgt … Leer het van specialisten  In 1 dagdeel (4 uur) gaan we deze methodiek toelichten en alvast jouw persoonlijke boodschap en vraagstelling construeren.  Zodat je al vooruit kunt. Ik leer je ook hoe je een gesprek opent/aandacht trekt . Zo leer je een conversatie voeren die een relatie creëert zonder dat je het gevoel hebt dat je loopt te leuren en die gaat over wat jij als waarde kunt betekenen voor je prospect. En dat de prospect dat ook zo ervaart!

Het is de snelste manier om je markt echt te leren kennen, te leren wat er echt speelt bij je klant en Top of Mind te blijven bij je prospect.

M.a.w. een methodiek met blijvende resultaten.  Investering: enkel de kostprijs wordt gedeeld voor koffie, thee en drinks , zaalhuur: 50 Euro/persoon (exclusief BTW ). Duur: 9.30 – 12.30h.

Je krijgt hierbij ook een analyse van je Linkedinprofiel en hoe je dit kunt gebruiken als landingspagina.

Interesse? Contacteer me op rene.knecht@ict-connecting.com

Copyright © 2011, 2016, 2018  René Knecht

=====================

Meer tips:Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief


Copyright © 2010-2018, René Knecht Differentiation Selling is Registered in US Patent and Trademark Office. Differentiation Selling is Registered in The Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)

1 weergave0 opmerkingen

コメント


bottom of page